Üleminekuturg: West Ham-Scamacca ametnik muudab ta ... Scammacaks!

Üleminekuturg: West Ham-Scamacca ametnik muudab ta … Scammacaks!

Sõlmitud viieaastane leping 2,5 miljonit eurot hooaja kohta. Sinise videoesitluses, mis siis tühistati, sai Inglise klubi perekonnanime valesti, kuid pani selle esitlusridadesse õigesti …

Meie korrespondendilt Davide Chinellatolt

Gianluca Scamacca on ametlikult West Hami uus mängija. “Ma olen tõesti õnnelik,” ütleb 23-aastane mees, kes poseerib naeratades oma uues numbris 7 särgis. Esiliiga on alati olnud mu unistus ja nüüd on see reaalsus. Olen seda kaua oodanud aeg.”

Sinisest saab seega Premier League’i viies itaallane, kes sihib oma debüüdi 7. augustil Londoni staadionil tiitlikaitsja Manchester City vastu meistrivõistluste esimesel päeval. Scamacca on sõlminud viieaastase lepingu väärtusega 2,5 miljonit eurot hooaja kohta koos klubi optsiooniga kuuendaks aastaks. West Ham maksis Sassuolole 36 miljonit eurot pluss 6 boonust: sinine ründaja on klubi ajaloos kolmas kõige kallim leping.

Esimene päev

Teade tuleb esimese, väga pika Londoni Scamacca päeva lõpus. Ilma kirjaveata … Tegelikult sai inglise klubi sinises esitlusvideos perekonnanime valesti, kirjutades Scammaca. Aga esitlusridadesse pannes… Video eemaldati tunni aja pärast, aga omlett oli tehtud, seltskonnahullusega. Saabus esmaspäeval Suurbritannia pealinna eralennuga Ciampinost, millele peale agent Alessandro Lucci peale said ka tema ema ja õde, ilmus ründaja eile hommikul kell 7 West Hami spordikeskusesse, 40 d. sõita Londoni staadionilt Ida-Londoni eeslinnas, et alustada tervisekontrolli. Hammeri peakorteris Rush Greenis viibis ta seal hilisõhtuni ning tal oli ka võimalus kohtuda oma uute kaaslastega, kes osalesid sellel koolitusel, millest ta veel osa võtta ei saa. “Ma arvan, et West Ham on minu jaoks ideaalne meeskond,” ütles Scamacca. Nad näitasid, et tahavad mind väga ja kui ma treeneriga rääkisin, tekkis kohe arusaam. See on sama arusaam, mis ilmneb ka Scamaccat oma rünnaku keskmes juba ette kujutava treeneri David Moyesi sõnadest: “Oleme pikka aega püüdnud oma ründeosakonda jõudu lisada ja oleme õnnelikud, et leidsime Gianluca. ütleb West Hami juht -. Ta on noor mees, kellel on ees helge tulevik ja kes saabub suurepäraste viidetega.

Ambitsioonid ja fännid

West Ham on Scamacca jaoks ideaalne meeskond ka seetõttu, et nad on sama ambitsioonikad kui tema. Ta kulutas turule ligi 100 miljonit eurot ja plaanib uuesti kolida: tema vaateväljas on 29-aastane Eintrachti Frankfurdi horvaat Filip Kostic, kellel on Scamaccaga sama agent. Sihib ka Tšiili ründaja Brereton Diaz, kes lõi eelmisel meistrivõistluste hooajal Blackburnis 22 väravat. Praegu on aga väljaspool treeningkeskust autogramme jahtivate fännide uudishimu – rituaal, mis hõlmab peamiselt lapsi ja mida korratakse iga kord, kui meeskond mängib – Scamacca, selle 196-sentimeetrise Itaalia hiiglase jaoks, kes tundub täiuslik. klubi jaoks. “Kui ta näitab, et annab väljakul endast kõik, armastavad siinsed fännid teda,” ütleb üks autogrammide jagamise rivis olnud fännidest, kui õpib uue ründaja nime hääldama. Isegi kui Itaalia West Hamis riimib Paolo Di Canioga: “Kui meil oleks olnud 11 nagu tema, oleksime võitnud Premier League’i,” ütleb teine ​​fänn. “Ma ei jõua ära oodata, et saaksin mängida ja fännidele näidata, mida ma West Hami särgiga teha suudan: olen kindel, et vastastikust armastust saab olema,” ütleb Scamacca. Kui ta lööb värava, nagu lubab, on Hammersi fännid valmis teda armastama.

Leave a Comment

Your email address will not be published.