Pogba rotto, gli azzardi si pagano. E adesso la Juve deve correre ai ripari

Pogba katki, koefitsiendid on makstud. Ja nüüd peab Juve katteks jooksma | Esimene lehekülg

Paul Pogba vigastus on Max Allegri ja kogu Juventuse jaoks halb löök. Välise meniski rebend on palju hullem kui mediaalne meniski rebend ja operatsioonist taastumine, aga ka pikem, on sageli seotud tüsistustega, mida me ilmselgelt kellelegi ei soovi. Pole hasartne oletada, et Pogba saab väljakule naasta alles 2. oktoobril, ilmselgelt mitte kõige paremates tingimustes, mis oleks pidanud viimastel nädalatel kasvama.

Oktoobri alguses läheb alla 2 kuu Katari MM-ist, mida Pogba valitseva meistrina tahaks tippvormis mängida. Sellele eesmärgile keskendumine on vähim, mida täna teha saab. Veelgi enam, need, kes on unustanud, mängis kaheksajalg viimast korda aprilli keskel, enne kui ta vasikale haiget tegi. Kui võib öelda, et eelmisel hooajal jättis prantslane Manchester Unitedi 49 mängust vigastuse tõttu vahele 20, alustades kogu hooaja jooksul vaid 20 korral. Samuti jäi vigastuse tõttu vahele ka Prantsusmaa juunis peetud Rahvuste liiga kohtumised. Viimati platsil, 19. aprillil. Järgmine, kes teab.

Juventuse turu arhitraadile, mängijale, kelle ümber Allegri mõtleb pärast viimast pettumust valmistavat hooaega Juventust uuesti üles ehitada, ei saanud see väga halba lööki. Vigastused on jalgpalli ja spordi absoluutne osa. Kui aga vastab tõele, et Pogba on probleemi juba mõnda aega venitanud, kui keegi tahab või saab kunagi kinnitada, et maailmameistri parem põlv krigises enne koondisega USA-sse maandumist – edasi 9. juulil näiteks J Medicali arstlike visiitide ajal – siis on rohkem kui juhus rääkida riskist, absoluutsest soovist teda gruppi saada kasvõi teatud riski võtmise hinnaga, mis nüüd makstakse paratamatult muu kui surma eest.

Allegri toetub suuresti Pogbale, tuginedes mälestustele, mis tal on minevikus juhendatud mängijast. Parim Pogba, see, keda Juventus on teadnud ja käivitanud, ei muudaks mitte keskvälja, vaid tervet meeskonda. Küsimus, mille me viimastel nädalatel endale esitasime, oli järgmine: kas oleme kindlad, et “see” Pogba on ikka veel olemas? Miks pole Euroopas ükski suurmeeskond asunud selle suguvõsa vabaagendi (teise!) jälgedele?

Meile öeldi, et ka PSG on asjaga seotud, aga siis selgitati meile ka, et Octopus lükkas kõik ja kõik tagasi, sest ta tahtis ainult Juventust ja Torinot, kuhu ta oli end väga hästi leidnud. Veel on vara öelda ja see ei ole menisk, mis võib projekti alla viia, kuid kas olete kunagi näinud, et probleem oli muus? Seega, arvestades, et turg on endiselt avatud, kas ei peaks see projekt läbi vaatama? Ilma parima Pogbata on oht olla taas pealtvaatajateks teiste väljakutsete ees.

@GianniVisnadi

Leave a Comment

Your email address will not be published.