"Ma tahan 30 väravat, Bremerit Serie A parimat kaitsjat ja kokkulepet Di Mariaga."

“Ma tahan 30 väravat, Bremerit Serie A parimat kaitsjat ja kokkulepet Di Mariaga.”

Juventuse ründaja räägib oma esimesest perioodist Juventuses, tuues välja isiklikud ja meeskonna eesmärgid

Mõned ütlevad Paul Pogba, mõned Angel Di Maria ja mõned Chiesa. Allegri Juventuse lisamees võiks aga olla tema oma Dusan Vlahovic. Mullu jaanuaris Torinos maabunud serblane lubab Vanaprouale 30 väravat: “Meeskondlikud väravad tulevad enne isiklikke väravaid, Juvele on tähtsam võit, aga kui ma löön 30 väravat ja tuleme Itaalia meistriks, on see minu jaoks hea,” ütles ta intervjuus Gazzetta dello Sportile.


Vaata ka

Pogba ei tegutse USA-s ja naaseb Itaaliasse: uus konsultatsioon Torinos
Jalgpall
Pogba ei tegutse USA-s ja naaseb Itaaliasse: uus konsultatsioon Torinos

Endine Fiorentina ründaja on praegu koos ülejäänud Juventuse grupiga USA turneel: luksuslike sõprusmängude (täna õhtul 2:2 Barcelonaga, pühapäeval Madridi Realiga) ja treeningujärgsete väljakutsete vahel. RõõmsadDusanil igav ei ole: “Mängime alati treeneriga, seal on hea õhkkond. Tegime seda ka eelmisel aastal. Ma esitan talle hea meelega väljakutse, sest ma võidan alati nii palju “. Aga ennekõike pühendumus ja vastutus särgi ees, mis on alati olnud osa tema DNA-st: “Lapsepõlves Serbias jälgisime palju Itaalia jalgpalli, Serie A kuldaastatel. Rääkisime Juvest, sest ta alati võitnud ja spordis mäletame ainult seda, kes võidab. Olin laps, kui mulle avaldasid muljet Ibrahimovici, Trezeguet’ ja Cannavaro Juve. Kasvasin üles eesmärgiga saada võitjaks ja teen kõik selleks, et Juve ajalugu teha. See oleks suur au, arvestades mängijaid, kes on siia jõudnud. Seetõttu hakkasin mängima: ma tahan oma piire ületada.

Turult ei saabunud mitte ainult abivägesid, vaid ka uued riietusruumid: “Pogbale meeldib hüüdnimesid anda ja see on okei, kui see talle meeldib. Tundsin teda ainult telerist, ta avaldas meeskonnale väga suurt mõju, ta on maailmameister, kes on Juves aastate jooksul juba palju võitnud, lisaks Euroopa liiga Manchester Unitediga. Tore, et ta meiega on. Mariast? Kui kuulsin, et ta tuleb, mõtlesin kohe, kui palju väravaid ja resultatiivseid sööte saame koos lüüa, sest ma tahan ka teda lüüa. Angel on mänginud juba pikka aega väga kõrgel tasemel, ta on viimase 20 aasta üks tugevamaid autsaidereid ja tal on väga hästi läinud kõikjal, kus ta on käinud. Kuni viimase ajani nägin neid tšempione televiisorist, nendega mängimine oli minu eesmärk lapsepõlves. Di Mariaga peame üksteist veidi tundma õppima ja mõistma, aga ma olen kindel, et see ei saa tema jaoks raske olema. Ta mängis suurepäraste ründajatega, just mina pean temalt küsima, kuidas ma pean liikuma, et mind leitaks.” Ja Bremeri kohta: “On suur rõõm teda Juves olla, ta on A tugevaim kaitsja. Pärast hooaega, mil me pole midagi võitnud, on meie kohus seada eesmärgiks kõik võita.

Suurepärased võrdlused hakkavad serblaste ümber tiirlema: “Lewandowski ta lõi väravate laviini, mulle ei meeldi ennast kellegagi võrrelda. Olen alles alguses, saan töötada ainult lootuses, et jõuan nendeni. Minu eesmärk on lüüa üha rohkem väravaid. Haaland? Erimeelsused meie ja vanade ründajate vahel on küll olemas, kuid otsustamise jätan teistele.” Kolme nädala pärast meistriliigadebüüti oodates annab Vlahovic oma arvamuse. Pool hooaega on juba Juventuses mängitud: “Kindlasti vajasin veidi aega sisseelamiseks, kuid oleksin võinud paremini teha. Ma ei ole rahul, sest kaotasime finaali (Coppa Italia, toim). Me kvalifitseerusime Meistrite liigasse, kuid ma oleksin võinud ja oleksin võinud teha rohkem, nii et töötame järgmise hooaja nimel kõvasti. Olen noor ja saan kõiges areneda. 35-aastaselt võite kasvada, rääkimata 22-tollisest.

Obsessiivse kehahoolduse ja teles mängude vahel räägib Vlahovic oma päevadest: «Olen lihtne tüüp, pärast trenni meeldib mulle tund aega kodus magada, siis vaatan mänge ja magan. Iga päev on sama. Mu vanemad ja mu õde tulevad iga kuu, vaatavad kaks mängu ja lahkuvad. Ma tean, et mul on vaja vaid üks kõne ja nad jooksevad, kuigi ma ei tee seda kunagi. Pärast 5 aastat olen harjunud üksi olema, ma pole keegi, kes emotsioone välja näitab, kuid nad tunnevad mind, saavad aru, millal on aeg ja nad jõuavad. “Ja rääkides alati vaba aja hetkedest, räägib serblane eesriide Juan Cuadrado: “Selles retriidis on ta ebatavaliselt rahulik. Kohe kui ta kohale jõudis, varastas ta mu telefoni lõuna ajal ja pani mind selle mitu tundi hiljem leidma. Ma ei öelnud midagi, kuid kolm kuud hiljem maksin kätte sama naljaga: hoidsin tema telefoni terve päeva. Ta ei proovinud enam kunagi.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.