Lazio, Sarri Acerbit Saksamaale ei too: see on rebend

Lazio, Sarri Acerbit Saksamaale ei too: see on rebend

Nüüd projektist välja jäänud kaitsja jääb Rooma teise üleliigse Akpa Akproga treenima ja ootab tähtsat klubi.

Lazio lendab Saksamaale, Acerbi (koos Akpa Akproga) jääb Rooma. Uudis oli õhus, kuid mitte vähem sensatsiooniline. Keskkaitsja, vaid aasta tagasi rahvuskoondisega Euroopa meister, on ametlikult Sarri meeskonna kõrval. Auronzo retriidil oli ta kohal (ja ka fännide poolt vaidlustatud), Grassaus (kuhu Lazio saabub hilisel pärastlõunal) teda ei ole. Ja mitte keskkonnaprobleemide pärast, ka sellepärast, et Saksamaal töötab Lazio suletud uste taga ja fänne igal juhul ei tule. Sarri ja klubi valik on seega tehnilist laadi: treener on otsustanud teha koostööd teiste meestega, oodates, kuni Acerbi määratleb tema olukorra, mille tõttu ta lahkub Laziost.

MAJAS ERALDI

Acerbi treenib neil päevil Formellos koos teiste üleliigsete Biancocelesti mängijatega. Tõesti kummaline reaalsus selle jaoks, mis oli Inzaghi Lazio tugisammas ja mis igal juhul, isegi Sarri esimesel aastal, oli püsiv sündmus. Nüüd on ta aga äärepealt sattunud, treener ja klubi on teinud teised valikud. Kohale on tulnud kolm uut kaitsjat (sealhulgas eelkõige tema koha meeskonnas asuv Romagnoli). Hetkel on Sarri käsutuses viis vahetust, välja arvatud Acerbi. Mis omakorda ootab uut korraldust. Kuid seda ei saa olema lihtne leida ka seetõttu, et mängija on andnud teada, et nõustub vaid üleminekuga mõnda tähtsasse klubisse. Ainus suurnimedest, kes on huvi üles näidanud, oli Inter, kes piirdus Acerbi lisamisega võimalike kaitsejõudude tugevdamise nimekirja, ei midagi enamat. Elektrijaama müük ei paista seega nurga taga. Tema seisund Lazio eraldatud koduna kestab tõenäoliselt pikka aega.

AKPA AKPRO

Ka poolkaitsja Akpa Akpro on Saksamaal pensionist välja jäetud. Ka sel juhul oli uudis õhus, kuid mitte iseenesestmõistetav. Akpa on üleminekuturul ja Prantsusmaal oleks temast paar klubi huvitatud. Lazio tahab ta ka maha müüa, sest ta ei kuulu enam Sarri plaanidesse ja mängija on valmis kohvreid pakkima. Pealegi on tema väljajätmine kaudne kinnitus vabaagendi Vecino peatsest saabumisest (millega eile jõuti üldisele kokkuleppele). Uruguailane on tegelikult määratud roosas Akpa Akpro asemele.

Leave a Comment

Your email address will not be published.