kõne inglise keeles, keegi ei hinga

kõne inglise keeles, keegi ei hinga

Federico Bernardeschil kulus väga vähe aega, et saada Toronto liidriks nii väljakul kui ka väljaspool. Enne Charlotte’iga võidetud matši võttis endine Juventuse mängija sõna, et öelda paar olulist asja oma meeskonnakaaslastele.

Suurepärane kõigepealt Federico Bernardeschi Ja Lorenzo Insignemis oma debüüdil koos Toronto FC nad võitsid 4:0 Charlotte’i üle, rõõmustades BMO Fieldi kodupublikut suurepäraste mängude, väravate ja resultatiivsete söötudega. Värav ja resultatiivne sööt endisele Juventuse mängijale, otsustav kannasööt endisele Napoli kaptenile. Fännid vaimustuses ja kriitika täis kiitust Itaalia pookedele – on ka Criscitonüüd juba neljandal kohal – kuni selleni, et playoffi jõudmine, 6 punkti kaugusel, kui põhihooaja lõpuks on jäänud 12 mängu, tundub rohkem kui lootus.

Insigne ja Bernardeschi tegid Torontos kohe vahe sisse

Insigne ja Bernardeschi tegid Torontos kohe vahe sisse

Tegelikkus ütleb, et hetkel on Kanada koondis idakonverentsis veel eelviimasel kohal, kuid entusiasm, mida uustulnukad toovad, on tuntav ja eriti Bernardeschi laeng on nakkav, isegi väljaspool platsi. 28-aastane Carrarino ei olnud juba oma esitlusel oma rõõmu tagasi hoidnud, hüpates, tantsides ja karjudes fännide kooride seas, vaid ka otsesõnu teatanud, et maandus Major League Soccerisse, et mitte polstrit teha: “Valisin Toronto, sest see on suurepärane projekt tulevikuks, siin tahan võita“.

Kui Bernardeschi enesekindlus oma meeskonna võimaluste vastu on väga kõrge, siis see, mille klubi ja treener Bob Bradley temasse asetavad, on maksimaalne. Seda näitab ka fakt, et ta pani õlgadele särgi number 10, au ja koorma, mis endise vioola motivatsiooni ainult tõstab. Toscanlane astus kohe liidri kingadesse, mitte ainult väljakul, vaid ka riietusruumis ning meeskonnakaaslased näivad tema karismast lummatud..

Tamberi võtab koondises sõna, see on nagu hanekanahk: “Pean teie kõigi ees vabandama”

Toronto on postitanud sellest video oma YouTube’i kanalile Bernardeschi võtab enne matši Charlotte’iga sõna kogu meeskonna ees. Selged sõnad, mida räägitakse lihtsas, kuid arusaadavas inglise keeles, mis näitavad tulemuste saavutamise teed: “Ärge muretsege, meeskond on hea, me kõik oleme tugevad ja kõige tähtsam on, et meeskond oleks ühtne, raskustes ja kui me mängime hästi, ok? Tulge poisid!“.

Riietusruumis ei hinga keegi, kõik kuulavad Bernardeschi motiveerivat kõnet. Temast sammu kaugusel kapten Michael Bradley, endine Chievo ja Roma, noogutab, olles väga õnnelik, et lõpuks on meeskonnas keegi teine ​​juhtima. Kui siis sõnade järel järgnevad faktid, nagu juhtus vahetult pärast väljamüüdud staadioni, siis muutub näite väärtus võimsaks. Pole paha need itaallased…

Leave a Comment

Your email address will not be published.