Juve-Ramsey, hüvastijätt on ametlik: lahendus waleslasega

Juve-Ramsey, hüvastijätt on ametlik: lahendus waleslasega

Lepinguline lahendus bianconeri ja Walesi poolkaitsja vahel on ametlik: 1990. aasta klass lahkub Juvest pärast kolme hooaega, mil ta kogus 69 kohtumist ja lõi kuus väravat. Kui ka Arthut lahkub, rünnatakse Paredest

CALCIOMERCATO, UUDISED JA REAALAJASED LÄBIRÄÄKIMISED

Seiklus Aaron Ramsey Juventusega. Armastus, mis pole kunagi lõplikult õitsele puhkenud waleslase ja Bianconeri vahel, kes nüüd Twitteris avaldatud pressiteate kaudu teatasid konsensuslik lõpetamine 1990. aastal sündinud poolkaitsjaga: “Aaron Ramsey Juventusega sidunud lepingu konsensuslik lõpetamine on ametlik. Edu, Aaron Ramsey!”.

Õnnetu seiklus mustvalgelt

Saabus Juventusesse 2019. aasta suvel (jaanuaris 2022 siirdus ta laenule Glascow Rangersi) pärast lepingu lõppu Arsenaliga on Ramsey Juventusega kokku kogunud 69 kohtumist, millele lisandus 6 väravat ja 6 korvisöötu. Waleslase seikluse Juventuses tingis aga palju vigastusi, mis hoidsid teda pikka aega boksis. Nüüd on Juve ja waleslane – kes sai 7,5 miljonit eurot netopalka hooajal – pärast pikki läbirääkimisi leidnud kokkuleppe lõpetada leping enne esialgset tähtaega.

Ramsey tervitab Juvet, postitus Instagramis

Pärast Juventuse klubi teadaannet saabus ka waleslase tervitus Juve maailmale, tema Instagrami profiilil pooleldi inglise- ja pooleldi itaaliakeelse postituse kaudu: “Tahan keskenduda selle kogemuse paljudele positiivsetele asjadele ja sellele, kuidas Mulle on Torinos veedetud aeg väga meeldinud. Olen tõeliselt tänulik kõikidele fännidele ja kõigile itaallastele, kes on soojad ja kirglikud ning et mul oli rõõm kohtuda. Aitäh. Ma ei unusta seda jagatud kogemust kunagi. Palju õnne sõbrad. Tuhat tänu”

Juve liikumised keskväljal

loe kaPogbat tuleb opereerida: ta seisab paigal vähemalt 1 kuu

Ramsey hüvastijätuga on bianconerid seega vabastanud koha keskväljal. Kuid waleslase oma ei pruugi olla ainus hüvastijätt palatis: tegelikult on Arthur alati teel väljaBrasiiliale väga meeldis Valencia di Gattuso firma, kuhu ta sai laenule kolida. Kui ka tema Juvest lahkub, võib bianconeri otsusega edasi minna Leandro Paredes, poolkaitsja ei ole enam projekti keskmes Psg.

Leave a Comment

Your email address will not be published.