Hamilton ja Russell tekitavad Ungaris ebamugavaid Red Bulli ja Ferrari kliente

Hamilton ja Russell tekitavad Ungaris ebamugavaid Red Bulli ja Ferrari kliente

MM-sarja kolmeteistkümnes etapp on juba käes ja võib tiitliheitluses pakkuda ootamatuid stsenaariume

Vormel 1 ajaloo viimasel kümnendil tõusis poodiumi esimene aste väga harvadel juhtudel on pääsenud “Kolme õe” Red Bullist, Ferrarist ja Mecedesest. Daniel Ricciardo 2020. aasta vägiteod (Perez Racing Pointiga Sakhiris, Pierre Gasly Alpha Tauriga Monzas) ja 2021. aasta Daniel Ricciardo (teine ​​järjestikune tabamus Monzas) ja Esteban Ocon Budapestis Alpides ronimaskäimasoleva maailmakarika järgmine ja peatne etapp.

Ja siin tulebki sisse võõrastav efekt, sest pühapäeval 31. juulil Hungaroringil Mercedes sihib “isoleeritud” ärakasutamistsel aastal erandkorras (Stuttgarti osadelt nad nii väga loodavad) autsaider versioonis, kolmas ebamugavus ja võib-olla MM-i kohtunik.

Teise ja kolmanda koha keskpunktiks Paul Ricard, Lewis Hamilton ja George Russell Ferrari loal esindab hõbenoolte selle hooaja parim meeskondlik tulemus. Täpselt teist ringi alustanud GP-l tõusid Hamilton ja Russell esimest korda koos samale poodiumile: viies isiklik esinemine Mustale Kuningale (järjekorras neljas!), neljas hoopis sõitjale, kes alguses. aastal võttis ta koos Lewisega üle Valtteri Bottaselt.

Kahtlemata, sillutada teed kahele Mercedese juhile (muudab hea lõpptulemuse “tähega” meeskonna praeguses 2022. aasta tipphetkes) olid Leclerci viga Prantsusmaa GP 18. ringil e Sainzi “regulatiivsed” tõusud ja mõõnad katsete ja võistluste vahel. Sama kindel on aga Mercedese kasv alates suve algusest. Ühesõnaga, W13 ja selle sõitjad ei paista kuumuse käes kannatavat ning Ungari GP võiduvõimalusi ei maksa alahinnata.

Lühidalt tuleb öelda “Back in the game”, võttes üle kümne aasta taguse filmi pealkirja Clint Eastwoodiga peaosas. Just pidevalt “hüppeliselt tõusva” tulukõvera tõttu ei saa Hamiltoni võitu oma GP-numbril 301 või “prints” Russelli võitu MM-sarjas mingil juhul pidada üksikuks ärakasutamiseks, nagu edu puhul. Ocon kaksteist kuud tagasi. Mis avab huvitavaid ja isegi veidi häirivaid vaatenurki (otseselt asjassepuutuvatele) pealkirja väljakutse kohta Verstappeni ja Leclerci vahel.

Praegu on raske kui mitte võimatu öelda, kas Mercedes on taas tipus (muuhulgas on Lewis võitnud Budapestis kaheksa korda, Michael Schumacheri duubel) mängiks punaste või Bullsi mängu. Võib öelda, et Ferraril, mis “tingimata” sihib Ungari GP-l täielikust taaselustamisest duubel, on selle partii kõige kiirem üheistmeline. ta võib seega loota, et Mercedes paneb vastase väljaku raskustesse.

Vormel 1 stsenaariumid pole aga kunagi nii selgepiirilised ja määratletud, nüansid või õigemini episoodid teevad sageli vahet: mõelge vaid Prantsusmaa GP-le ja Leclerci poolt tuulde visatud ootamatule edule. Uue konstruktorite klassifikatsiooni jaoks mis näeb Mercedest Ferrarile lähemal (270 punkti 314-le) kui Maranello ettevõte liidrile Red Bullile, 396 punktiga.

Kõik saab selgemaks pärast suvepausi, mis … jõustub järgmisel päeval pärast Ungari GP-d. Kui jätta kõrvale Hamiltoni või Russelli sensatsiooniline naasmine tiitlivõistluste heitluses (väga ebatõenäoline!), suur osa Mercedese ohust ja selle kaal praeguse MM-i saatustes see oleneb “lüliti” aegadest ja meetoditest hõbenoolte meeskonna 2022. aasta allesjäänud võimaluste ja fookuse nihkumise vahel järgmisele hooajale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.