Dybala, saate esitlus Mou ja 10 000 juubeldava fänni ees: "Daje Roma!"

Dybala, saate esitlus Mou ja 10 000 juubeldava fänni ees: “Daje Roma!”

ROOMA Ja see oli Dybala päev. Pärast täna pärastlõunal Trigorias peetud pressikonverentsi saabus see õhtuks Joya esitlus rõõmustavatele fännidele. Roma korraldas suure ürituse ees Palazzo della Civiltà Italiana, paremini tuntud kui ruudukujuline Colosseum. Siin on, kuidas see läks!

Dybala, saate esitlus: Rooma rahvas pidutsemas

Vaata galeriist

Dybala, saate esitlus: Rooma rahvas pidutsemas

22.00 -“Olen teie vastu korduvalt mänginud, alati on väga raske olnud. On privileeg teie ees olla, ma tahan Olimpicosse siseneda ja kurvi alla minna“Nii pöördus Paulo Dybala paljude fännide poole, kes viibisid esitlustseremoonial Square Colosseumis at Eur.”Need inimesed annavad oma soojust tunda, see on vastutus, kuid see on ilus vastutus. Töötan paljude inimestega, oluline on end vormi tagasi saada. Olen valmis neid inimesi õnnelikuks tegema“.”See linn on minu saatuses, see esindas minu lapsepõlve jaoks palju, see kõik oli kirjas“, lisas endine Palermo ja Juventuse ründaja, Roma uus number 21.

Dybala, põnev video esitlusest Roma fännide seas

Vaata videot

Dybala, põnev video esitlusest Roma fännide seas

21.45 – Umbes kümme tuhat inimest, kollast ja punast värvi, paljudel on seljas number 21 kampsun. See on inimlik mõõn, mis on Dybalat tervitanud Colosseumi väljakul, Argentina meistri esimesel avalikul väljasõidul.

Rooma, Dybala esitleb end: Colosseumi väljakul on meeletu rahvahulk

Vaata galeriist

Rooma, Dybala esitleb end: Colosseumi väljakul on meeletu rahvahulk

21.30Esitlusvideod ja suurejoonelised valgusefektid ootasid Dybala sündmuskohale tulekutkeda on silmanähtavalt liigutatud ja tervitasid aplausid umbes 10 tuhat fänni, kogunes selleks puhuks Colosseumi väljakule. La Joya julgustas kohalviibijaid: “Daje Roma daje” mis võimalusel on keskkonda veelgi soojendanud.

20.45 – Mõni minut varem saabub õhtu täht: Paulo Dybala! Kohal oli ka Roma treener, Special One José Mourinho!

Rooma, entusiasm Colosseumi väljakul Dybala pärast!

Vaata videot

Rooma, entusiasm Colosseumi väljakul Dybala pärast!

20.30 Tuhanded fännid on vallutanud Viale delle Civiltà del Lavoro. Pidu algab pool tundi pärast Dybala saabumist.

"Mul tulevad külmavärinad": Colosseumi väljakul kõrgub Roma fännide koor

Vaata videot

“Külmavärinad tulevad mulle”: Colosseumi väljakul kõrgub Roma fännide koor

19.45 – Veidi rohkem kui tund pärast ürituse algust suurenevad ka fännid, jõudsid kohale umbes 500. Peo üldproovid, kollased ja punased tuled, mis valgustavad väljakulist Colosseumit, suured ekraanid sisse lülitatud ja muusika. Fännide seas suur entusiast, valmis Joyat vastu võtma.

Rooma, Dybala fännid Corriere dello Sport-Stadio särgiga

Vaata galeriist

Rooma, Dybala fännid Corriere dello Sport-Stadio särgiga

18.45 – Fännid suurenevad Colosseumi väljaku ees: nüüd nad on juba rohkem kui kakssada kuni kaks ja pool tundi ürituse algusest. Samuti algavad esimesed koorid Romale ja Dybalale: ootus Joya esitluse järele kasvab.

Rooma, fännid ootavad Dybalat Colosseumi väljakul

Vaata galeriist

Rooma, fännid ootavad Dybalat Colosseumi väljakul

18.30 – Sadakond fänni juba kohal, saabusid varakult, et asuda esiritta, Colosseumi väljaku sissepääsu ette. Palju Roma särke, mille õlgadel on Joya nimi, ja palju Pazzo di Joya särke koos Corriere dello Sport-Stadioga.

Square Colosseum, koorid ja lipud Rooma ja Dybala jaoks

Vaata videot

Square Colosseum, koorid ja lipud Rooma ja Dybala jaoks

18.00 Pidu algab sellega mõned pidulikud videod nii konverentsiliiga võidu puhul kui ka ennekõike argentiinlase maandumisel Faros, meeskonna tervitamisel Mourinhos ning Albufeiras ja Trigorias peetud esimestel treeningutel. Seda kõike eile pärastlõunal väljaku Colosseumi ette, Tre Fontane’i poolele paigaldatud kahel suurel ekraanil: lisaks videotele on kavas ka valgusmängud, muusika ja mõned stendid, kust saab osta kollase ja punase särginumbri. 21.

Rooma, kõik valmis Colosseumi väljakul Dybala jaoks

Vaata videot

Rooma, kõik valmis Colosseumi väljakul Dybala jaoks

Leave a Comment

Your email address will not be published.