Dybala päev, 10 000 fänni Square Colosseumis: "Uhke teiega kohtuda, daje"

Dybala päev, 10 000 fänni Square Colosseumis: “Uhke teiega kohtuda, daje”

Kohtumine fännidega Colosseo Quadratol lõpetas uuele ostule pühendatud päeva, kes esinesid pressikonverentsil ja viisid läbi ka topelttreeningu.

Üritus kestis lühikest aega, vähem kui veerand tundi, kuid kahtlemata jääb see nende südamesse ja silmadesse, kes täna õhtul viibisid Palazzo della Civiltàs, tuntud ka kui Square Colosseum. Eur. Sest Paulo Dybala esitlemine Roma fännidele, kelle hulka kuulus üle 10 tuhande Tripi põhimeeskonna juurde kuulunud endise Primavera kapteni, oli tõeliselt suurejooneline: kaunis asukoht (kollaste ja punaste mängudega valgustatud Palazzo Fendi), fännid hullud, sh. palju lapsi ja tõeliselt põnevil Dybala. Nii palju, et kui ta kell 21.21, kindlasti mitte juhuslikult, oma kollase-punase särgi ja tumedate pükstega trepile läheb, on tal raske sõnu leida. Tema silmad säravad, ta katsub pidevalt pead, ta otsib Olimpico kõneleja Matteo Vespasiani pilku, et leida tuge. Ja siis, minutite möödudes, see sulab ära.

AITÄH ROOMA

“Olen teid väga uhke, et siin mängimine on meeskonna ja teie tegemiste jaoks alati raske olnud ning nüüd tahan teie kõigiga Olimpicosse pääseda. Kõik see – tunnistab Dybala – on vastutus. aga see tuleb ka väga ilus.Ma tahan sulle kiiresti vormi saada,Rooma oli minu saatuses mida linn minu lapsepõlves esindas.kes kui Rooma hümn algab Rooma Rooma teeb esmalt telefoniga video ja siis istub trepil, et imetleda seda, mida ta enda all näeb.

NÕITUD MOU

Õhtu ei kesta kaua, kell 21.40 on kõik juba läbi, Dybala lahkub ja temaga sarnased mänedžerid Pinto, Lombardo, Berardi ja ennekõike Josè Mourinho, kes koos oma kaaskonnaga oli saabunud kella 20.30 paiku, et mitte maha jääda. õhtu. Ta ei tulnud aga välja ega ilmunud, sest oli Dybala õhtu ja ta ei tahtnud saadet varastada. Kuid ka tema oli tunnistajaks maagilisele öö-otsele. Ja ta oli sellest lummatud. Nagu kõik. Ja entusiasm ei lõpe: Rooma-Cremonese hooajapiletite ja piletite vahele on garanteeritud juba üle 53 tuhande sissepääsu, Rooma-Monzale 50 tuhat, 7. augusti sõprusmängule Shakhtariga on müüdud juba 41 tuhat piletit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.